Македонија
    |         |         |    
Avon

Убавината на новите можности

Овде во AVON ние создаваме многу повеќе од козметика; создаваме палета полна со убави можности за дамите. Со нас можеш да добиеш перспектива за повисоки примања, која совршено ќе ги задоволи твоите потреби и твоите амбиции. Стани Претставник на AVON за да доближиш нови хоризонти во твојот живот, работејќи во една од најпрогресивните интернационални компании. Ќе ја запознаеш бојата на професионалците во козметиката во AVON и ќе учиш и растеш меѓу најдобрите. Искористи ја шансата за сопствен бизнис во кој сама ќе ги дефинираш сопствените правила и цели и ќе бидеш горда од личната независност и постигнувања. Слободното време и страста за просперитет ќе бидат единствената почетна инвестиција која ќе ти биде потребна. Ние ќе бидеме покрај тебе во предизвикот да ги искачиш и највисоките планини. А спектакуларните попусти и подароците се само дел од параметрите кој секој Претставник на AVON ги добива.

  believe
 • Верувајте

  Биди самоуверена – AVON верува во тебе! Дозволи си светла иднина – стани новиот скапоцен камен во прекрасното семејство на AVON. Мисли на твојата иднина денес!

 • Постигнете

  Пронајди ги твоите храбри цели остварени. Твојот успех е голем колку што се и твоите амбиции! Биди своја додека растеш во интернационална компанија.

 • Надминете

  Надмини ги сопствените очекувања! Секој кој се приклучил во тимот на AVON ја има можноста да стане Координатор на сопствениот тим на Претставници и да има дополнителен приход.