Македонија
    |         |         |    
Avon
Претставник
 • Барам работа,
  која ќе ми овозможи повеќе

 • Потребен,
  ми е дополнителен

 • Барам работа,
  во стабилна компанија

 • Сакам,
  да работам за себе и


Сите предности на едно место

Сонуваш за флексибилно работно време? За независност и дополнителен приход? За свој сопствен бизнис? Ова е твојата шанса да имаш дополнителни примања, да бидеш независна и истовремено да имаш повеќе слободно време. Прошири го твојот потенцијал додека се забавуваш. Да работиш за себе е навистина инспиративно!

 • Ексклузивно за тебе!
  badge-1

  Стани Претставник на AVON и користи цела палета на специјални понуди! Заштедуваш со секоја твоја порачка, бидејќи секој Претставник добива до 30% попуст од брошурната цена во рамки на определениот попуст за Претставникот. AVON ти помага максимално да ја оптимизираш твојата месечна потрошувачка на козметика.

  прочитај повеќе
 • Летечки старт!
  badge-2

  Ние во AVON го олеснуваме почетокот на твојата работа, со тоа што ти овозможуваме уникатна можност да добиеш повеќе доколку имаш доволно слободно време. Да станеш Претставник на AVON е брза и лесна работа – единственото нешто што треба да го направиш е да се регистрираш. Посветената работа ќе ти помогне многу бргу да ги развиеш своите способности и да станеш Координатор.

  прочитај повеќе
 • Подароци
  badge-3

  Секој нов Претставник добива подарок за добредојде кога ќе се приклучи на семејството на AVON. Не е тајна што може да донесе радост на една жена – подарок кој ќе направи таа да се чувствува убаво и посакувано. Токму затоа AVON ти ја дава можноста да учествуваш во мотивационите програми со атрактивни производи од нашите новитети. Сега знаеш дека работењето со ентузијазам ќе ти помогне да добиеш мотивирачки подароци.

  прочитај повеќе
 • Сопствен бизнис
  badge-4

  Оствари ги твоите соништа! Биди независна со тоа што ќе станеш Координатор и ќе водиш свој сопствен тим. Така ќе развиеш сопствен бизнис и ќе добиеш стабилен дополнителен приход, работејќи за себе. На овој начин и ќе заработуваш повеќе и ќе можеш да им помогнеш на повеќе луѓе да заработат од работата како Претставник на AVON. Сè е возможно – и сè зависи од тебе!

  прочитај повеќе

Види како AVON остварува соништа!

 • Животот е прекрасен

  Бев импресионирана од можноста за раст во кариерата и моментот да се одликувам со титула Јуниор Менаџер на продажба; да водам групи на претставници и лидери во мојата структура, истовремено одлично да заработувам, и тоа со флексибилно работно време. AVON постојано нуди нешто ново и постојано сум мотивирана да постигнувам повеќе.

  - Артина

 • Животот е прекрасен

  AVON е една од ретките компании која на своите претставници и лидери им дава претходно подготвен план за заработка и зависно од нашиот ангажман, креативност, посветеност можеме да го достигнеме или минимумот или максимумот.Многу е полесно на претходно дадена плаформа да изградиш сопствен бизнис со смислена финансиска конструкција.

  - Жанета