Македонија
    |         |         |    
Avon
Кариера

СТАНИ ДЕЛ ОД МЕНЏЕРСКИОТ ТИМ НА AVON МАКЕДОНИЈА!

ПОЗИЦИЈА: РЕГИОНАЛЕН МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА

AVON е светски лидер во козметичката индустрија, со 130 години искуство во директната продажба во над 100 земји ширум светот. Позицијата Регионален менаџер за продажба ви дава можност да развивате сопствен бизнис како партнер, а не вработен во AVON, во што компанијата обезбедува адекватна финансиска и материјална поддршка и бенефиции.


ОДГОВОРНОСТ НА РЕГИОНАЛНИОТ МЕНАЏЕР:


 1. 1.    Развој и имплементација на стратегија за продажба за регионот
 2. 2.    Реализација на раст во продажба и менџирање на продажниот процес
 3. 3.    Обезбедува бизнис обука за најдобрите во тимот
 4. 4.    Учествува на сите бизнис состаноци и конференции со останатите Регионални
         Менаџери, подготвува и презентира креативнни идеи и учествува во проекти

НАШИОТ ИДЕАЛЕН КАНДИДАТ ПОСЕДУВА:


 1. 1.    Универзитетска диплома
 2. 2.    Возачка дозвола и флексибилност за патувања
 3. 3.    Компјутерски вештини (MS Ofice: Word, Excel, Power Point и Интернет)
 4. 4.    Презентациски и преговарачки вештини
 5. 5.    Работно искуство во продажба или маркетинг се смета за предност
 6. 6.    Познавање на англиски јазик
 7. 7.    Активно користење и познавање на социјални мрежи (Facebook, Instagram, Linkedin и сл.)

ШТО НУДИМЕ:


 1. 1.    Атрактивен пакет за заработка поврзан со вашиот перфораманс и амбиција
 2. 2.    Дополнителни бонуси секои 3 месеци
 3. 3.    ВИП наградни патувања во егзотични дестинации, целосно покриени од AVON
 4. 4.    Бесплатна Менџаерска Бизнис Обука
 5. 5.    Службен автомобил и телефонски број


Побрзај и испрати го своето CV на следниот e-mail: mk.info@avon.com со назнака “за позиција менаџер за продажба”.

AВОН КОЗМЕТИКС, Кукушка 8, 1000 Скопје, Македонија Телефон: 02 32 43 800 Факс: 02 32 43 801

Те очекуваме токму ТЕБЕ!

 


Слободни работни места
Побарајте работно место