Македонија
    |         |         |    
 
Avon

Аплицирај за AVON менаџер

Имаш вештини за лидер и сакаш да водиш сопствен бизнис? Само неколку чекори те делат од твојот успех со AVON.

Искуси како е да се биде Менаџер во AVON и води сопствени тим на Претставници кој секојдневно може да ти носи сè поголем приход. Како Менаџер можеш да се надградуваш себеси и побргу да ги достигнеш твоите цели!

Ние ќе ти помогнеме да развиеш продажни вештини, ќе ти покажеме како да го изградиш и раководиш твојот тим и како да им помогнеш на другите да постигнат успех за себе. На ова додади го и фактот што Менаџерите добиваат специјални подароци од нашето портфолио.

Сè што треба е да имаш желба да започнеш нешто ново.

* Напомена за зоните во Скопје: Ве молиме користете ги следниве поштенски кодови доколку сакате да се регистрирате во канцеларијата во:

  • Населба Центар - Поштенски код 1101
  • Населба Аеродром - Поштенски код 1102.


Аплицирај за AVON менаџер
*Задолжителни полиња
*Опис:  
*Име:
 
Средно име:
 
*Презиме:
 
*Датум на раѓање (ден/месец/година):
 
*Претставнички број:
 
*e-mail:
 
*Адреса:
 
 
 
*Град:
 
*Поштенски код:
 
Телефон на кој можеме да ве добиеме во текот на денот:
   
Телефон на кој можеме да ве добиеме во вечерните часови:
   
*Број на мобилен телефон
     
Најдобро време за контакт:  
Доколку се согласувате вашите лични податоци да бидат користени за промотивни и маркетиншки цели, Ве молиме проверете го текстот подолу.
*Потврдувам дека ги прочитав и разбрав Условите и принципите на работа
*Кликнете тука за да ги прочитате Условите и правилата за приватност и заштита на податоците