Македонија
    |         |         |    
 
Avon

Стани Координатор

Ги имаш сите вештини за лидер и сакаш да водиш сопствен бизнис? Тогаш не пропуштај ја шансата и пополни ги следните неколку полиња. Стани Координатор во AVON и води го сопствениот тим на Претставници кој секојдневно може да ти носи сè поголем и поголем приход. И не заборавај дека Координаторите добиваат специјални подароци!
Како Координатор можеш да стигнеш подалеку, да имаш повеќе и побргу да ги достигнеш твоите цели!
Ние ќе ти помогнеме да развиеш скапоцени вештини, ќе те научиме како да го изградиш и раководиш својот тим и да им помогнеш на другите да постигнат успех за себе.
Потенцијалните дополнителни приходи, како што нуди Лидерската позиција, ги прави желбите и целите подостижни. Колку повеќе време и енергија инвестираш, толку поуспешни ќе бидете Ти и Твојот тим.
Кажи ДА на Лидерството во AVON! Регистрирај се сега!
Напомена за зоните во Скопје: Ве молиме користете ги следниве поштенски кодови доколку сакате да се регистрирате во канцеларијата во: населба Центар - Поштенски код 1101/ населба Аеродром - Поштенски код 1102.
*Задолжителни полиња
*Опис:  
*Име:
 
Средно име:
 
*Презиме:
 
*Датум на раѓање (ден/месец/година):
 
*Претставнички број:
 
*e-mail:
 
*Адреса:
 
 
 
*Град:
 
*Поштенски код:
 
Телефон на кој можеме да ве добиеме во текот на денот:
   
Телефон на кој можеме да ве добиеме во вечерните часови:
   
*Број на мобилен телефон
     
Најдобро време за контакт:  
Доколку се согласувате вашите лични податоци да бидат користени за промотивни и маркетиншки цели, Ве молиме проверете го текстот подолу.
*Потврдувам дека ги прочитав и разбрав Условите и принципите на работа
*Кликнете тука за да ги прочитате Условите и правилата за приватност и заштита на податоците