Македонија
    |         |         |    
C15 NREP Program

ТВОЈОТ КОМПЛЕТ ЗА
99ДЕН.
ЗА ВКУПНИ ПОРАЧКИ
ОД НАЈМАЛКУ 2.200 / 4.500 ДЕН.

+ ПОДАРОК: 3 БРОШУРИ ОД СЛЕДНАТА КАМПАЊА СО СЕКОЈ КОМПЛЕТ ОД ПРВИОТ ИЗНОС 2.200 ДЕН.

УЖИВАЈ ВО ПРИВИЛЕГИИТЕ АКО СТАНЕШ ДЕЛ ОД AVON ЗАЕДНИЦАТА:

Добиваш попуст веќе од твојата прва порачка од најмалку 1.200 ден.

Добиваш бесплатна испорака до дома за твојата прва порачка како нов член на AVON

Можеш да собираш онлајн порачки од твоите пријатели преку твојот персонализиран линк преку интерактивната брошура.

Приклучи се на најголемата заедница на бјути експерти, учи нови нешта, надградувај се и поврзи се со другите

Повеќе порачки во истата кампања? Тоа значи поголем попуст!

Користи ја Avon On апликацијата и зголеми го бројот на порачки, собрани преку постовите на социјалните мрежи со готовите слики и видеа.

Помогни им на други жени преку социјалните кампањи на AVON за борба против ракот на дојка и семејното насилство.

• Важи за Новите Претставници во нивните први 3 кампањи како Претставници на AVON и за повторно назначени Претставници во К15 (Претставниците кои не направиле порачка повеќе од 12 последователни кампањи) • Условите за сите 3 кампањи се кумулативни и може да се исполнат во рамките на една или повеќе порачки во бараната кампања • Условите за секоја од 3-те кампањи се засебни. Не е неопходно Претставникот да го исполнил претходното ниво за да го исполни наредното • Специјалната цена од 99 ден. ќе биде фактурирана автоматски, без шифра за порачка, откако ќе биде исполнет условот за земање на производот/комплетот. • Во случај Претставникот да не ги сака производите, истите може да ги врати и наплатениот износ ќе му се одбие • Производите се достапни до исцрпување на количините. Во случај на исцрпување на количините поради голем интерес или друга причина, компанијата го задржува правото да достави заменски производи со слична вредност и сличен квалитет.