Македонија
    |         |         |    

Потребен ви е консултант за убавина?

Avon е една од водечките компании во директна продажба и нуди услуга на продажба на производите во домовите на клиентите.

Вашиот претставник може да ви ги покаже производите пред да ги купите и да ве информира за новите понуди, а потоа да ви ги достави производите во вашиот дом без никаква надокнада.
Ако овој начин на работа ви се допаѓа, пополнете ја формата и наш претставник ќе ве контактира многу брзо.


Кликни овде >>

AVON