ЗАСВЕТИ РОЗОВО –

Приклучи се во борбата против ракот на дојка

Во октомври, светскиот месец за борба против ракот на дојка, под мотото ЗАСВЕТИ РОЗОВО, AVON Македонија ќе се обиде да допре до сите жени.

ЗАСВЕТИ И ТИ РОЗОВО доколку знаеш за барем една жена на која ѝ треба каква било помош, совет или информација!

Покажи дека и ти си дел од оваа голема кампања за борба против ракот на дојка

ПРЕЗЕМИ ФОТОГРАФИЈА ЗА FACEBOOK или TWITTER

Преземи Profile Photo/Avatar

Преземи Profile Photo/Avatar

Преземи Profile Photo/AvatarБорбата против ракот на дојка започнува со еден мал чекор

Facebook Cover

Преземи Facebook Cover

Молчењето има пострашни последици

Facebook Cover

Преземи Facebook Cover

Борбата против ракот на дојка е борба против незнаењето

Facebook Cover

Преземи Facebook Cover

Месец за борба против ракот на дојка

Twitter Header

Преземи Twitter Header

Покажи солидарност и сподели ја оваа статија

Постави прашање или сподели мислење: