Македонија
    |         |         |    
BSP_winter_hair_care

Убавината е патувањето. Осамостојувањето е целта.

Веќе 130 години, AVON се залага за убавината, иновациите, оптимизмот и пред сè – жените. Во AVON, веруваме дека успешната и самостојна жена е убава жена. Сакаме да создадеме свет со што повеќе успешни и самостојни жени бидејќи токму тие го прават светот поубав.

„Убавината со цел“ ја прославува нашата приказна и сè она за што се залага AVON. Од супериорни производи за убавина по одлична цена, па сè до безброј можности за заработка кои ѝ помагаат на жената да биде независна, успешна и самостојна.

Доколку си наш долгогодишен корисник, убедена сум дека приказните кои ги раскажуваме со „Убавина со цел“ ќе ги препознаеш како вистинити. Доколку си наш нов корисник, доредојде во брендот кој знаеме дека ќе го сакаш.

Убавина со цел.

Елизабет Коробченко

Генерален Менаџер на Македонија, Бугарија, Србија, Црна Гора и Албанија