Македонија
    |         |         |    
BSP_winter_hair_care

ВИДЕО: Ја откриваме тајната зад твојата нова омилена маскара

Подолги, пополни и повеќе – три збора поврзани со посакуваниот изглед на трепките. А најновата маскара од AVON ги содржи сите три. Со помош на патентираната Smart SLIP технологија и оптимизираната четка за расчешлување, маскарата за поголем волумен Big & Multiplied инстантно ги дефинира, одвојува и дава волумен на трепките. Бидејќи контактот со поглед е круцијален во освојувањето на довербата, овој зголемувач на трепки е клучот за малку послободен пристап.

За поблизок поглед кон супериорната формула на новата маскара Big & Multiplied, Убавина Со Цел погледна зад сцената во одделот на истражување и развој на AVON. Погледнете го видеото подолу за уште еден ексклузивен поглед во лабораторијата каде оваа прекрасна иновација дојде на овој свет.

Верувајте, нема да им поверувате на вашите очи (или на своите долги трепки!).