НО ПРЕД ДА ЗАПОЧНЕМЕ, ЗЕМИ ГО СВЕТОТ НА AVON ВО СВОИ РАЦЕ!

ПРЕВЗЕМИ ЈА AVON ON АПЛИКАЦИЈАТА

СЕКОЈ ЧЕКОР ТЕ НОСИ КОН НОВА ПОБЕДА
СЕКОЈ СПЕЦИЈАЛЕН КОМПЛЕТ Е САМО 99 ДЕН!

ТВОЈАТА ПРВА
КАМПАЊА

СО ВКУПНИ ПОРАЧКИ ОД
НАЈМАЛКУ 2.200 ДЕН.

• Маскара за поголем волумен Luxe, 7 мл
• Моливче за очи Luxe, 1,2 г

1200 ден.

СО ВКУПНИ ПОРАЧКИ ОД
НАЈМАЛКУ 4.500 ДЕН.

• Потхранувачки шампон со арганово и кокосово масло, 250 мл
• Потхранувачки балсам за коса со арганово и кокосово масло, 250 мл
• Потхранувачки серум за коса Absolute Nourishment, 30 мл

900 ден.

ТВОЈАТА ВТОРА
КАМПАЊА

СО ВКУПНИ ПОРАЧКИ ОД
НАЈМАЛКУ 2.200 ДЕН.

• Лосион за тело Little Black Dress, 150 мл
• Спреј за тело Little Black Dress, 75 мл
• Мини спреј Little Black Dress, 10 мл

1100 ден.

СО ВКУПНИ ПОРАЧКИ ОД
НАЈМАЛКУ 4.500 ДЕН.

• Парфем Little Black Dress, 50 мл

1150 ден.

ТВОЈАТА ТРЕТА
КАМПАЊА

СО ВКУПНИ ПОРАЧКИ ОД
НАЈМАЛКУ 2.200 ДЕН.

• Хидроактивирачка маска за лице Anew, 125 мл
• Желе-гел за миење лице Anew Pollution protect, 150 мл

1200 ден.

СО ВКУПНИ ПОРАЧКИ ОД
НАЈМАЛКУ 4.500 ДЕН.

• Хидро гел-крем Pro Vita-D, 50 мл

700 ден.

+ 3 БЕСПЛАТНИ БРОШУРИ ОД СЛЕДНАТА КАМПАЊА СО ИСПОЛНУВАЊЕ НА УСЛОВОТ ОД 2200 ДЕН.

УЖИВАЈ ВО ПРИВИЛЕГИИТЕ АКО СТАНЕШ ДЕЛ ОД AVON ЗАЕДНИЦАТА:

Добиваш попуст веќе од твојата прва порачка од најмалку 1.200 ден.

Добиваш бесплатна испорака до дома за твојата прва порачка како нов член на AVON

Можеш да собираш онлајн порачки од твоите пријатели преку твојот персонализиран линк на е-Брошурата

Приклучи се на најголемата заедница на експерти за убавина, учи нови нешта, надградувај се и поврзи се со другите

Повеќе порачки во истата кампања? Тоа значи поголем попуст!

Користи ја Avon On апликацијата и зголеми го бројот на порачки, собрани преку постовите на социјалните мрежи со готовите слики и видеа.

Помогни им на други жени преку социјалните кампањи на AVON за борба против ракот на дојка и семејното насилство.

• Важи за Новите Претставници во нивните први 3 кампањи како Претставници на AVON и за повторно назначени Претставници во K07 (Претставниците кои не направиле порачка повеќе од 12 последователни кампањи) • Условите за сите 3 кампањи се кумулативни и може да се исполнат во рамките на една или повеќе порачки во бараната кампања • Условите за секоја од 3-те кампањи се засебни. Не е неопходно Претставникот да го исполнил претходното ниво за да го исполни наредното • Специјалната цена од 99 ден. ќе биде фактурирана автоматски, без шифра за порачка, откако ќе биде исполнет условот за земање на производот/комплетот. • Во случај Претставникот да не ги сака производите, истите може да ги врати и наплатениот износ ќе му се одбие • Производите се достапни до исцрпување на количините. Во случај на исцрпување на количините поради голем интерес или друга причина, компанијата го задржува правото да достави заменски производи со слична вредност и сличен квалитет.