Македонија
    |         |         |    

 
   

Луѓето во Avon:

Avon не познава граници. Нашите колеги низ светот ја поддржуваат глобалната мрежа од околу 6,4 милиони независни претставници за продажба. Каде и да работите за Avon во светот, вие ќе бидете сигурни во извонредните можности за кариера и во шансата да се промовирате себеси во работната средина. Вашите колеги – од научници и информатичари до маркетинг експерти – ќе бидат помеѓу најдобрите професионалци во нивната област.