Македонија
    |         |         |    
BSP-Article2-C10-2018-MK

Откриј ја колекцијата AQUAVIBE!

Заразна атмосфера инспирирана од нашиот уникатен дух. Свежина која ја подобрува позитивната енергија и која ги прави жените да заблескаат преку нивната убавина.

Aquavibe Love Now

Сочноста на крцкавата круша додава свежина и софистицираност на главните ноти.

Овошната слатка нота на јагодата дава женственост и нежност на средните ноти.

Моќта и елеганцијата на светлиот килибар носи неочекуван блесок во основните ноти.

Aquavibe Laugh More

Со својата сочна и деликатна свежина, мандарината носи специјална нота до врвот на мирисот.

Момината солза додава нежност и женственост во срцевината на мирисот.

Мошусната и дрвенеста арома на килибарот дава сензуалност на основата на мирисот.

Ова е новиот „бран“ на свежина од AVON!